Kávé, tea, csokoládé

Kávé, tea, csokoládé

Beköszönő

2020. július 12. - Kávéteacsoki

Kedves Olvasó!

Köszöntelek újdonsült blogomon. Gyerekkorom óta szeretem a kávét és a kávézást. Az utóbbi időben egyre jobban érdekel a téma azon túl is, hogy napi 3-4 csészével megiszom. A jövőben mindenképp szeretnék valamilyen formában foglalkozni vele, remélem akkor még üzemelni fog ez a blog, és be tudok számolni a tevékenységeimről.

coffee.jpg

 

Érdekel továbbá a tea és a csokoládé is, bár ezekről nagyon keveset tudok, a kávéról jóval többet olvastam. Valószínűleg az elején mindenképp a kávé lesz a hangsúlyos, de igyekszem a másik két témáról is írni majd.

tea.jpg

Többféle témával szeretnék foglalkozni. Végzettségem szerint vegyész vagyok, szeretnék sok ismeretterjesztő cikket írni például technológiákról, egészségügyi hatásokról viszonylag szakszerűen, ugyanakkor érthetően. Szeretnék sok tesztet is végezni és azokat itt dokumentálni, úgy mint kávézók/teázók, termékek, könyvek.

chocolate.jpg

 

Lecturis Salutem!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteacsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr2015999632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása